Ons team

Scheiden & Zo bestaat uit drie financieel planners die elk al jaren in de financiële adviesbranche werkzaam zijn.

Raoul Geraads
Na zijn studie Management, Economie & Recht aan de HEAO te Eindhoven werkte Raoul als beleggings- en financieel adviseur bij onder andere de SNS en Rabobank. Vanaf 2002 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening.

Joep Soree
Na zijn studie Management, Economie & Recht aan de HEAO te Sittard werkte Joep als beleggings- en financieel adviseur bij onder andere de SNS en Rabobank. Vanaf 2002 is Joep werkzaam als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening.

Piet Rutjens RMFP
Na zijn economisch-juridische studie aan de HEAO te Eindhoven werkte Piet in enkele functies als beleggingsadviseur en financieel planner bij de ING en Rabobank. Tevens heeft Piet in 2001 zijn Master titel in financiële planning behaald. Vanaf medio 2008 is hij werkzaam als onafhankelijk en zelfstandig financieel planner.

Raoul, Joep en Piet zijn de eigenaars van Scheiden & Zo.

Scheiden & Zo heeft een juridisch team achter zich staan en heeft goed relaties met de voor een scheiding noodzakelijke advocatuur. Daardoor hoeven klanten niet apart ook nog naar (bijvoorbeeld) een advocaat.