Over scheiden

Een scheiding is voor de meeste mensen een pijnlijk en emotioneel proces. Een proces met veel impact, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Het laatste waar je dan tijd en energie in wil steken zijn de verschillende  juridische en financiële aspecten die (onherroepelijk) aan een scheiding verbonden zijn.

Toch verdienen deze aspecten ruime aandacht. Scheiden & Zo kan, gerelateerd aan uw persoonlijke situatie, precies belichten welke aspecten voor u belangrijk zijn en u tegelijkertijd veel regelwerk uit handen nemen. U krijgt één contactpersoon, een ervaren financieel deskundige met een juridisch team achter zich, iemand die gerenommeerde advocatuur inschakelt daar waar dat nodig is. Zo houdt u voor, tijdens en (indien gewenst) na de scheiding zo veel mogelijk tijd en energie over voor andere zaken.

Als u nu al meer informatie wenst over de zaken die mogelijk bij een scheiding komen kijken verwijzen wij u hier naar de website van Postbus 51. Wij realiseren ons dat deze informatie algemeen is: uw persoonlijke situatie verdient persoonlijke aandacht.

Wij geven die u graag, maar snappen ook dat u niet ‘zomaar’ voor een adviseur kiest. We bieden u daarom gratis een eerste gesprek aan. Zo kunnen we kennis maken met elkaar en kunt u voor uzelf rustig in beeld brengen wat er mogelijk allemaal op u af komt en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.